De financiële functie de financiële omgeving

Prijs: € 36,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

De Financiële omgeving geeft een beeld van het krachtenveld waarin de financieel manager opereert. Dit krachtenveld is zowel binnen de onderneming te vinden als in de externe omgeving. Daarom wordt ee...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

De Financiële omgeving geeft een beeld van het krachtenveld waarin de financieel manager opereert. Dit krachtenveld is zowel binnen de onderneming te vinden als in de externe omgeving. Daarom wordt eerst een globaal overzicht gegeven van het vakgebied en werkterrein van de financiële functionaris in relatie tot andere functies binnen de onderneming, zoals strategiebepaling en de commerciële functie.

Vervolgens wordt de externe omgeving behandeld: de rol van ondernemingen in een markteconomie en met name de contacten met de vermogensmarkt.

Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

In De Financiële Omgeving komen tevens de diverse deelmarkten binnen de vermogensmarkt aan bod en er wordt uitgelegd hoe prijsvorming op deze markten plaatsvindt. Ook wordt aandacht geschonken aan het ontstaan van de kredietcrisis in 2008. Behalve de markt oefent ook de overheid invloed uit op ondernemingen.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 3
ISBN/EAN 9789001784331
Auteur Heezen, A.W.W.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: