De financiële functie: Integrale bedrijfsanalyse

Prijs: € 37,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

De financiële functie: Integrale bedrijfsanalyse Integrale Bedrijfsanalyse is een ècht 'doe-boek' waarmee je via opdrachten systematisch leert een integrale bedrijfsanalyse uit te voeren vanuit een fi...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

De financiële functie: Integrale bedrijfsanalyse
Integrale Bedrijfsanalyse is een ècht 'doe-boek' waarmee je via opdrachten systematisch leert een integrale bedrijfsanalyse uit te voeren vanuit een financieel perspectief. Ook leer je daarover snel te rapporteren. Je kunt er prima zelfstandig mee aan de slag. De nieuwe druk bespreekt de actualiteit van corporate governance en risicomanagement.
Nieuw toegevoegd zijn de concepten zoals het Ashridge mission model en de krachtenveldanalyse. Inclusief actuele ontwikkelingen en voorbeelden uit de overname- en fusiemarkt. Met een actuele en uitgebreide database met bedrijfsinformatie. Op de ondersteunende website www.integralebedrijfsanalyse.noordhoff.nl vind je handige online tools zoals Excelanalysemodellen met bedrijfsinformatie voor de opdrachten en links naar websites.
Het boek behandelt de elementaire theorie van de bedrijfsanalyse, inclusief de invloed van actuele economische ontwikkelingen. Je krijgt een duidelijk beeld van de brede context van de financiële functie. Ook werkt het aan je vaardigheden zoals je analytisch vermogen en je vaardigheden om financiële data te interpreteren. Daar kun jij je voordeel mee doen, op je tentamens en in de latere beroepspraktijk!
Waarom kiezen voor Integrale Bedrijfsanalyse:
- compact en compleet overzicht elementaire theorie;
- een ècht do-book - ideaal voor zelfstudie!
- met handige online tools - uitgebreide online ondersteuning.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 4
ISBN/EAN 9789001834364
Auteur Schilstra, H.A.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: