De financiële functie: Vermogensmarkt en ondernemingswaarde

Prijs: € 39,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft De financiële functie: Vermogensmarkt en ondernemingswaarde Vermogensmarkt en ondernemingswaarde ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
De financiële functie: Vermogensmarkt en ondernemingswaarde
Vermogensmarkt en ondernemingswaarde biedt je een glashelder en compact overzicht van de vermogensmarkt en ondernemingswaarde. De herziene editie gaat in op de recente emissie van aandelen. Verder bespreekt het onder andere Crowd funding en de problemen met de bankfinanciering door de kredietcrisis. Deze uitgave is helemaal up-to-date en brengt je op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Waardevolle informatie voor als je succesvol wil zijn, nu in je opleiding en straks in de praktijk! Via de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.vermogensmarkt.noordhoff.nl. Daar vind je handige online tools zoals toetsvragen en Excelsheets.
Deze uitgave vertelt je alles wat je weten moet over de belangrijkste actuele ontwikkelingen in de financiële wereld.Je krijgt snel inzicht in de relatie tussen de financiële beslissingen die door een onderneming worden genomen en de waardering van die onderneming door de vermogensmarkt. Compleet met duidelijke tekst en uitleg bij de relevante begrippen. Zeker weten dat jij je hiermee grondig voorbereid op de tentamens! Dankzij de werkbare opgaven en de perfecte online ondersteuning kun je uitstekend zelfstandig met de stof aan het werk.
Waarom kiezen voor Vermogensmarkt en ondernemingswaarde:
- compact en compleet overzicht vakgebied;
- efficiënte voorbereiding tentamens;
- uitgebreide online ondersteuning.

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 4
ISBN/EAN 9789001834340
Auteur A.W.W. Heezen
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: