Financiële rekenkunde voor het heo

Prijs: € 44,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Financiële Rekenkunde Nieuw in de zesde druk van Financiële rekenkunde is onder meer dat de voorbeelden in het hele boek competentiegericht zijn, door uit te gaan van een beroepsrol van waaruit het vr...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Financiële Rekenkunde
Nieuw in de zesde druk van Financiële rekenkunde is onder meer dat de voorbeelden in het hele boek competentiegericht zijn, door uit te gaan van een beroepsrol van waaruit het vraagstuk moet worden opgelost. Een uitgebreide vergelijking tussen een annuïteitenhypotheek en een hypotheek op basis van banksparen is opgenomen. Ter illustratie is een aantal SPD opgaven met complete uitwerkingen in Excel en met behulp van de grafische rekenmachine opgenomen. De voorbeelden zijn geïllustreerd met tijdlijnen. Er is extra aandacht voor oplossingen m.b.v. grafische rekenmachine.
Financiële rekenkunde voor het HEO behandelt het verwerken van interestberekeningen. Het boek is door de heldere uitleg, de volledig nieuwe structuur, de vele voorbeelden, de ruim 200 opgaven met uitwerkingen en de toepassing van Excel en grafische rekenmachine uitstekend geschikt voor de verschillende benaderingen in het huidige onderwijs.
Op de bijbehorende website www.financielerekenkunde.noordhoff.nl staan onder meer extra opgaven, Excel modellen, alternatieve oplossingsmogelijkheden, interactieve cases en de studentenuitwerkingen. Ook de docentenhandleiding is hier te vinden.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 6
ISBN/EAN 9789001809522
Auteur Gruijters, J.C.M.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: