NU Financieel basisboek bedrijfseconomie werkboek

Prijs: € 24,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

NU Financieel Basisboek Bedrijfseconomie werkboek Nu kiezen voor deze methode levert straks het beste studieresultaat! NU Financieel is een complete beroepsgerichte mbo methode voor de opleiding Finan...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

NU Financieel Basisboek Bedrijfseconomie werkboek
Nu kiezen voor deze methode levert straks het beste studieresultaat!
NU Financieel is een complete beroepsgerichte mbo methode voor de opleiding Financiële Beroepen. NU Financieel bestaat uit leerboeken, werkboeken en een online leeromgeving met veel extra oefenmateriaal. De beide basisboeken behandelen de lesstof voor de basis van de opleiding en de profielboeken voor het vervolg van de opleiding, ofwel voor het door de student gekozen profiel Bedrijfsadministrateur of voor het profiel Junior Assistent Accountant. De basisboeken zijn daarnaast ook geschikt voor het profiel Financieel Administratief Medewerker.
Elk boek binnen deze methode kent dezelfde opbouw, met een sterk praktijkgerichte insteek. Door de vaste structuur met van talloze voorbeelden en reële beroepssituaties in de rubriek ‘Werken in de praktijk’, is NU Financieel een complete beroepsgerichte methode.
Waarom kiezen voor NU Financieel:
• Sterk praktijkgericht: talloze voorbeelden en reële beroepssituaties
• Leert studenten bedrijfsadministratie in het dagelijks leven toe te passen en stimuleert tot ondernemen
• Uitgebreide online toetsenbank met honderden vragen op kennis-, inzicht- en toepassingsniveau en een begrippentest
• Online extra’s voor de docent: video’s met uitleg van de moeilijke onderwerpen, uitwerkingen van de opdrachten uit het boek, PowerPoint presentaties etc.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001841683
Auteur A. Messeoude
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: