Fiscale jaarrekening opgaven- en werkboek

Prijs: € 31,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Fiscale Jaarrekening - Opgavenboek Fiscale Jaarrekening behandelt belastingrecht, externe verslaggeving en boekhouden in samenhang.Het opgavenboek is sterk uitgebreid ten opzichte van eerdere edities....
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Fiscale Jaarrekening - Opgavenboek
Fiscale Jaarrekening behandelt belastingrecht, externe verslaggeving en boekhouden in samenhang.Het opgavenboek is sterk uitgebreid ten opzichte van eerdere edities. De herziene editie van het hoofdboek biedt meer belastingrecht en boekhouden, belastingrecht en externe verslaggeving in samenhang. Ook zijn nieuwe opgaven en uitwerkingen toegevoegd. Het uitwerkingenboek stimuleert je om dieper over de stof na te denken waardoor je de theorie beter begrijpt en sneller onthoudt. Op de ondersteunende website www.fiscalejaarrekening.noordhoff.nl vind je onder andere actualiteiten, extra oefenopgaven met uitwerkingen en sheets.
Fiscale Jaarrekening bestaat uit een hoofdboek, opgavenboek en uitwerkingenboek. Met het opgavenboek oefen en verwerk je de theorie uit het hoofdboek. Een compleet trainingspakket, voor een goede voorbereiding op je tentamens! Fiscale Jaarrekening is studentvriendelijk opgezet en helpt je doelgericht de stof snel eigen te maken.
Fiscale Jaarrekening is geschikt voor vele hbo- en wo-opleidingen en is daarnaast bestemd voor het vak bedrijfsadministratie van de SPD-opleiding. De inhoud is afgestemd op het examenprogramma september 2012 voor Fiscale jaarrekening SPD.

Waarom kiezen voor Fiscale Jaarrekening:
- compleet pakket: hoofdboek, opgavenboek en uitwerkingenboek;
- samen gegarandeerd de beste voorbereiding op de tentamens;
- zeer geschikt voor zelfstudie.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001823825
Auteur Fuchs
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: