Fysieke distributie

Prijs: € 51,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Fysieke distributie Werken aan toegevoegde waarde Fysieke distributie vangt twee vliegen in één klap en bespreekt zowel de strategische als de operationele onderwerpen binnen de distributielogistiek. ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Fysieke distributie
Werken aan toegevoegde waarde
Fysieke distributie vangt twee vliegen in één klap en bespreekt zowel de strategische als de operationele onderwerpen binnen de distributielogistiek. Nieuw zijn vier hoofdstukken uit distributielogistiek. Daarin komen de onderwerpen Europese distributielogistiek, het uitbesteden van distributielogistiek, retaillogistiek en ‘het proces van fysieke distributie naar supply chain management’ aan bod. Ook zijn de cases geactualiseerd en alle hoofdstukken op elkaar afgestemd qua hoeveelheid leerstof. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de website www.fysiekedistributie.noordhoff.nl. Daar vind je toetsvragen, open vragen en cases. Ideale hulpmiddelen bij een efficiënte en resultaatgerichte voorbereiding op je tentamens.
Je krijgt snel inzicht in de drie deelsystemen van de fysieke distributie: voorraadbeheer/ DRP, magazijnen/handling en extern transport. Het leuke van dit boek is dat het heel bondig is en je tóch alle kennis meegeeft die je nodig hebt voor dit vakgebied. De stof gaat direct voor je leven door de talloze actuele voorbeelden en interessante casussen. Haast ongemerkt maak je je de stof eigen!
Ook routeplanning en kostenbeheersing komen aan bod. In het kader van distributiebeheersing worden productkarakteristieken, economic trade offs en pijplijnbeheersing besproken.
Waarom kiezen voor Fysieke distributie:
- uniek: strategische én operationele onderwerpen;
- praktijkgericht met actuele voorbeelden en cases;
- gebaseerd op bewezen succesvol didactisch concept.

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001834180
Auteur Goor, Ad van Ploos van Amstel, M.J. Ploos van Amstel, Walter
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: