Fysiologie (bakens)

Prijs: € 31,31
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

De mens is een meercellig organisme. Dankzij een groot aantal organen en de juiste regeling van die organen is een mens in staat tot leven. Het kenmerk van leven is stofwisseling. De hiervoor noodzak...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

De mens is een meercellig organisme.

Dankzij een groot aantal organen en de juiste regeling van die organen is een mens in staat tot leven. Het kenmerk van leven is stofwisseling. De hiervoor noodzakelijke chemische omzettingen worden in de hoofdstukken Stofwisseling, Spijsvertering, Ademhaling en Uitscheiding op een overzichtelijke wijze met veel illustraties uitgelegd.

Alleen met voldoende kennis over de bouw en de werking van het menselijk lichaam is het mogelijk de zin en onzin van behandelmethoden te bepalen. In de praktijk van de schoonheidsverzorging en voetverzorging is hygi├źnisch handelen een basisvoorwaarde. In het hoofdstuk Bloed en afweersystemen wordt aan dit beroepsaspect ruim aandacht besteed. Daarnaast is onder andere voor massage grondige kennis van het bloed- en lymfevatenstelsel onmisbaar; drie ruim ge├»llustreerde hoofdstukken gaan hierop in detail in. De regeling van verschillende lichaamsfuncties van dit boek, waarbij de schoonheids- en voetverzorger een volledig beeld van de bouw en werking van de inwendige organen en het zenuwstelsel van het menselijke lichaam krijgt.
Uitgever Syntax Media bv
Druk 7
ISBN/EAN 9789077423332
Auteur STRATEN
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: