Geen guts geen glorie

Prijs: € 18,95
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

In 'Geen guts geen glory' daagt belevenismarketinggoeroe Gemma Veel adverteerders uit om meer lef te tonen. Succesverhalen genoeg die bewijzen dat je met een relatief klein budget gigantisch veel publ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

In 'Geen guts geen glory' daagt belevenismarketinggoeroe Gemma Veel adverteerders uit om meer lef te tonen. Succesverhalen genoeg die bewijzen dat je met een relatief klein budget gigantisch veel publiciteit kan genereren. 'Geen guts geen glory' is een probaat middel tegen koudwatervrees, geeft tips, analyseert, maar bestaat vooral uit inspirerende succescases. Een aanrader voor iedereen die met communicatie bezig is.

Over Gemma Veel
Gemma Veel deed twee jaar Academie voor Kleinkunst en werkte zes jaar als zelfstandig casting director voordat ze via enkele omwegen in de communicatiebranche terechtkwam. Ze deed van zich spreken toen ze in Londen bij Comic Relief werkte (1996/97) en daar het thema voor Red Nose Day 1997 bedacht.
Terug in Nederland werkte Gemma onder meer bij reclamebureau BSUR Amsterdam als creatief Brand Experience en Red Cell Not just Film. Bij dat bureau was ze medeverantwoordelijk voor het 3Fmconcept dat afgelopen jaar een gouden Effie ontving en bedenkster van het Glazen Huis.
Vanaf 2006 is Gemma ook partner bij Veel Meubelstukken bv en bedenkt ze legendarische feesten, waarvoor ze diverse Gouden Kabouters (brancheprijs voor de beste feesten) mocht ontvangen. Omdat ze vindt dat een creatief zichzelf continu moet voeden met inspiratie, organiseert ze drie keer per jaar reisjes waarin nieuwe impulsen, concepten en trends centraal staan.
Gemma doceert en geeft lezingen op aanvraag en werkt als creative director bij reclamebureau ETCETERA LIVE in Amsterdam, waar zij -volledig out of the box natuurlijk- merken tot leven brengt.
Uitgever Kluwer bv
Druk 1
ISBN/EAN 9789013056860
Auteur Veel, G.
Vakken handel en verkoop

Anderen bestelden ook: