Gesprekken in organisaties incl. toegang tot Prepzone

Prijs: € 59,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft Geprekken in Organisaties Adequaat kunnen communiceren is één van de belangrijkste vereisten voor...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Geprekken in Organisaties
Adequaat kunnen communiceren is één van de belangrijkste vereisten voor goed leiderschap. 'Gesprekken in organisaties' geeft aan de hand van praktijkvoorbeelden en concrete gesprekken de studenten een duidelijk zicht op dergelijke toekomstige posities.
Het boek bestaat uit drie delen.
In het eerste deel worden basisvaardigheden behandeld. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen luistervaardigheden, zender- of spreekvaardigheden en regulerende vaardigheden. In het tweede deel komen verschillende soorten tweegesprekken aan bod, zoals interviews, selectie-, sollicitatie-, functionerings-, begeleidings-, advies-, verkoop- en slecht-nieuwsgesprekken. Het laatste deel is gewijd aan groepsgesprekken en behandelt onderwerpen als vergaderen, besluitvorming, conflicthantering, onderhandelen en presenteren.
De praktijkvoorbeelden zijn ontwikkeld in samenspraak met het bedrijfsleven. Deze zijn gesitueerd in een onderneming waarvan de organisatievorm uitvoerig wordt beschreven. Realistische oefeningen bij elk hoofdstuk maken het de studenten mogelijk zich optimaal toe te rusten voor hun latere beroepspraktijk.
Op de ondersteunende website www.gesprekkeninorganisaties.noordhoff.nl is aanvullend lesmateriaal te vinden.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 5
ISBN/EAN 9789001815424
Auteur Gramsbergen-Hoogland, Y.
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: