Grondbeginselen der sociologie

Prijs: € 54,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft Grondbeginselen der sociologie Grondbeginselen der sociologie is al 50 jaar hét handboek op het g...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Grondbeginselen der sociologie
Grondbeginselen der sociologie is al 50 jaar hét handboek op het gebied van sociologie in het hoger en wetenschappelijk onderwijs. Deze veertiende editie is volledig herzien en geactualiseerd, met veel aandacht voor cultuur en socialisatie. Ben je student aan een opleiding in zorg en welzijn, dan mag Grondbeginselen der sociologie niet ontbreken in je boekenkast. Het boek bewijst ook uitstekende diensten aan studenten van economische en pedagogische opleidingen. Een aanrader voor de professional die goed geïnformeerd, geïnspireerd en up-to-date wil blijven. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.grondbeginselendersociologie.noordhoff.nl met per hoofdstuk leerdoelen, toetsvragen en een begrippentrainer.
Het boek geeft je een scherp inzicht in sociale relaties en maatschappelijke verschijnselen. Onmisbaar voor alle maatschappelijk betrokken (toekomstige) professionals. Grondbeginselen der sociologie bestaat uit vier delen. Het eerste deel laat je zien wat sociologie als wetenschap inhoudt. In het tweede deel vind je waardevolle informatie over de omgang van individuen onderling. Deel drie vertelt je alles over sociale kaders, culturen en subculturen. Deel vier tenslotte bespreekt de dynamiek in de samenleving.
Waarom kiezen voor Grondbeginselen der sociologie:
- al 50 jaar hét standaardwerk in het hoger onderwijs;
- volledige geactualiseerde editie met veel aandacht voor cultuur en socialisatie;
- compleet met uitgebreide online ondersteuning.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 14
ISBN/EAN 9789001834463
Auteur Jager , Hugo de Mok, Albert L. Berkers, Pauwke
Vakken Maatschappijwetenschappen

Anderen bestelden ook: