Grondslagen ao: deel b processen en systemen

Prijs: € 61,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

De besturing en de beheersing van een organisatie door het management is in het boek Processen en systemen de centrale invalshoek voor het ontwerp en de operationalisering van de Administratieve organ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

De besturing en de beheersing van een organisatie door het management is in het boek Processen en systemen de centrale invalshoek voor het ontwerp en de operationalisering van de Administratieve organisatie. In mindere mate wordt ook ingegaan op de controle- en verantwoordingsinformatie voor externe gebruikers.

Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

In Processen en systemen wordt de invloed van informatietechnologie op de praktijk van Administratieve organisatie verder uitgewerkt. Hierbij komen ontwikkelingen zoals internet, Enterprise Resource Planning, Customer Relations Management en Workflow Management aan bod. Ook e-commerce krijgt ruime aandacht, met logistieke concepten als MRP I en II, ERP, DRP I en DRP II. Nieuw zijn de paragrafen waarin aandacht wordt besteed aan de relevante informatietechnologie.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 21
ISBN/EAN 9789001797188
Auteur Jans, E.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: