Grondslagen Van Corporate Governance

Prijs: € 68,50
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft Grondslagen van Corporate Governance Handleiding voor behoorlijk ondernemingsbestuur Grondslagen ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Grondslagen van Corporate Governance
Handleiding voor behoorlijk ondernemingsbestuur
Grondslagen van Corporate Governance is het eerste Nederlandse studieboek over corporate governance (behoorlijk ondernemingsbestuur). Het biedt je alle benodigde leerstof voor een minor of keuzevak op dit gebied. De herziene editie is geactualiseerd met nieuwe wetgeving zoals de Wet Bestuur en Toezicht, de Wet Corporate Governance en de Wet accountantsberoep. Ook zijn de herziene UK Corporate governance Code en de UK Stewardship Code opgenomen. Het nieuwe COSO-raamwerk is toegevoegd, evenals de onderwerpen IT-governance, integrated reporting en governance in het MKB. Compleet met nieuwe praktijkvoorbeelden. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.corporategovernance.noordhoff.nl waar je onder ondere extra toetsvragen kan vinden.
Het boek leert je dat het bij behoorlijk ondernemingsbestuur gaat om de checks en de balances: een efficiënt toezicht op het bestuur van ondernemingen en een evenwichtige verdeling van invloed tussen het bestuur, de raad van commissarissen en de algemene vergadering van aandeelhouders. Grondslagen van Corporate Governance is het enige studieboek op dit gebied. Glashelder en actueel, met praktijkgerichte voorbeelden waarmee jíj de voordeel kan doen. Een musthave voor aankomende professionals!
De uitgave is afgestemd op de eindtermen van de Commissie Eindtermen Accountancy (CEA). Het boek biedt een geïntegreerde aanpak en behandelt juridische, economische en financiële aspecten.
Waarom kiezen voor Grondslagen van Corporate Governance:
- enige leerboek over corporate governance;
- modulaire opzet met veel praktijkgerichte cases;
- multidisciplinaire behandeling.

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001823962
Auteur Pruijm, R.A.M.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: