Grondslagen van het management

Prijs: € 87,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Grondslagen van het management biedt je een brede kennismaking met het vakgebied management. Op de ondersteunende website vind je allerlei handig oefen- en toetsmateriaal, zodat je goed zelf met de st...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Grondslagen van het management biedt je een brede kennismaking met het vakgebied management. Op de ondersteunende website vind je allerlei handig oefen- en toetsmateriaal, zodat je goed zelf met de stof aan de slag kunt.
Waarom kiezen voor Grondslagen van het management?
- brede kennismaking met het vakgebied management, een handig naslagwerk;
- goede koppeling tussen theorie en praktijk;
- uitgebreide (online) oefenmogelijkheden.
Grondslagen van het management leidt je in 5 delen door onderwerpen als 'Management en maatschappij', 'Koersbepaling en de lerende organisatie', 'Organisatieopbouw en taakverdeling', 'Mensen in organisaties' en 'Sturing van het dagelijks werk'. Door de brede opzet en de toegankelijkheid van de stof, is Grondslagen van het management goed bruikbaar in zowel de propedeuse als hoofdfase van diverse bachelor- en masteropleidingen. Daarnaast kun je het ook als naslagwerk gebruiken in je professionele loopbaan.
In deze zesde editie zijn recente kranten- en tijdschriftartikelen opgenomen om de theorie dichter bij jou als student te brengen. De actuele managementcases in elk hoofdstuk laten je zien hoe het er in de praktijk aan toegaat. Discussievragen in het boek en gevarieerde vragen en cases op de website bieden je volop mogelijkheden op een aantrekkelijke manier te oefenen met de leerstof. Het hoofdstuk over strategie is in deze editie geheel vernieuwd. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.
Online ondersteuning
Op www.grondslagen-management.noordhoff.nl vind je meer dan zestig oefencases en een groot aantal oefenvragen. Daarnaast zijn er oefentoetsen met feedback en studieadvies, begrippentrainers en begrippentesten beschikbaar.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 6
ISBN/EAN 9789001853013
Auteur Keuning, D.
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: