Grondslagen van de marketing werkboek en cases

Prijs: € 28,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Grondslagen van de marketing Grondslagen van de marketing is in het hoger onderwijs sinds jaar en dag de meest gebruikte inleiding in het vakgebied Marketing. De titel is uitgegroeid tot een merknaam ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Grondslagen van de marketing
Grondslagen van de marketing is in het hoger onderwijs sinds jaar en dag de meest gebruikte inleiding in het vakgebied Marketing. De titel is uitgegroeid tot een merknaam op zich. Als geen ander slaagt de auteur erin jou passie voor het vak bij te brengen. In het boek zit een unieke code die je toegang geeft tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek. Zo haal je nog meer rendement uit je studie.
Met Grondslagen van de marketing leer je hoe je met creatieve ideeën en de juiste klantgerichte houding een uitdagend commercieel werkterrein instapt. Daarbij is de methode optimaal afgestemd op de zelfstudie, de eisen van het beroepenveld en de Nederlandse situatie.
In de 8e editie is op veler verzoek meer aandacht aan actuele thema’s, zoals online marketing en social media besteed. De opbouw van het boek is intact gebleven, waarbij het hoofdstuk over strategie is ingekort en toegankelijker gemaakt. De voorbeelden en cases zijn vervangen, waarbij rekening gehouden is met de verschillende branches in zowel off- als online omgevingen. Het werkboek is stevig aangepast. Vrijwel overal zijn de cases vervangen door actuele en aansprekende praktijkcases die de structuur van het tekstboek nauwgezet volgen.
Ook de bijbehorende website www.grondslagenvandemarketing.noordhoff.nl is grondig vernieuwd. Met duizend nieuwe en vernieuwde toetsvragen, nieuwe cases en begrippentrainers biedt deze 8e editie van de methode ‘Verhage’ voldoende ondersteuning voor een optimaal studieresultaat.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 8
ISBN/EAN 9789001818654
Auteur Verhage. Bronis Boot. Eric Riegen. Paul
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: