Handboek cateringmanagement

Prijs: € 56,35
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

In dit boek worden allerlei aspecten van bedrijfscatering toegelicht, zoals inkoop van catering, personeel en organisatie, financieel management en administratief management. Het boek neemt contractca...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

In dit boek worden allerlei aspecten van bedrijfscatering toegelicht, zoals inkoop van catering, personeel en organisatie, financieel management en administratief management. Het boek neemt contractcatering als uitgangspunt en van daaruit worden de andere aspecten belicht. Ook zijn er enkele hoofdstukken gewijd aan het fenomeen branding in het bedrijfsrestaurant, waarin ingegaan wordt op de verschillende manieren waarop branding toegepast kan worden binnen bedrijfscatering en de hieraan gekoppelde gevolgen in relatie tot de marge voor de betreffende productgroep of het product.

Uitgever Edu'Actief
Druk 1
ISBN/EAN 9789060539026
Auteur Oudenes, Sandra
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: