Hoofdlijnen bestuurlijke informatieverzorging

Prijs: € 66,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Bestuurlijke informatieverzorging heeft de afgelopen jaren steeds meer aan belangstelling gewonnen. Waar bestuurlijke informatievoorziening vroeger vooral een taak voor accountants was, wordt het in t...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Bestuurlijke informatieverzorging heeft de afgelopen jaren steeds meer aan belangstelling gewonnen. Waar bestuurlijke informatievoorziening vroeger vooral een taak voor accountants was, wordt het in toenemende mate ook een verantwoordelijkheid van controllers en management. Goede bestuurlijke informatieverzorging draagt bij aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Daarnaast is, door striktere wet- en regelgeving, een goede administratieve organisatie en interne controle belangrijker geworden om de toegang tot de kapitaalmarkten open te houden.
Hoofdlijnen Bestuurlijke Informatieverzorging behandelt alle relevante kennis van dit vakgebied in 3 delen:
Deel 1: De grondslagen van het vak, zoals de organisatie, management control en informatiesystemen.
Deel 2: De administratieve organisatie en interne controle van verschillende processen binnen het bedrijf, zoals het inkoop-, voorraad-, productie- en verkoopproces.
Deel 3: De administratieve organisatie en interne controle van verschillende typen bedrijven.

Hoofdlijnen Bestuurlijke Informatieverzorging is volledig geactualiseerd, met extra aandacht voor systeemontwikkeling en e-business. Daarmee sluit het boek aan bij de nieuwste SPD exameneisen. Door het niveau van het boek is het daarnaast zeer geschikt voor studenten HEO en voor wo-examens op dit vakgebied.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 6
ISBN/EAN 9789001778095
Auteur Vaassen, E.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: