Hotel hallo werkboek

Prijs: € 30,07
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Hotel Hallo is een woordenschatpakket om anderstalige kinderen van 5 tot 11 jaar op een plezierige manier met het Nederlands in contact te brengen. Aan de hand van verhalen, liedjes en dialogen komen ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Hotel Hallo is een woordenschatpakket om anderstalige kinderen van 5 tot 11 jaar op een plezierige manier met het Nederlands in contact te brengen. Aan de hand van verhalen, liedjes en dialogen komen ongeveer duizend frequente woorden aan bod. Leuke oefeningen, puzzels en spelletjes helpen die nieuwe woorden te consolideren. Ook de belangrijkste taalhandelingen (zoals 'jezelf voorstellen', 'vragen hoe het met iemand gaat' of 'zeggen dat je iets leuk vindt') krijgen aandacht.

Hotel Hallo kan makkelijk gebruikt worden als woordenschatleergang voor taalzwakke kinderen of voor wie helemaal nog geen Nederlands spreekt. In ongeveer 120 uur kun je het hele pakket doornemen. Daarnaast is het een bron van extra materiaal en een speelse aanvulling op bestaande lesmethodes. Het tekstboek is bovendien een leuk voorleesboek voor thuis.

De verhalen in 'Hotel hallo' werden ingelezen door Sien Diels, in Nederland en Vlaanderen bekend van haar jarenlange medewerking aan het televisieprogramma 'Sesamstraat'.
'Hotel Hallo' bestaat uit:
1 Een tekstboek met
- Verhalen
- Liedjes
- Dialogen
2 Een werkboek (vanaf 7 jaar) met
- Oefeningen
- Puzzels
- Spelletjes
3 Een gratis website met spreekopdrachten en aanvullend materiaal om zelf te printen en liedjes, radioshows en voorgelezen verhalen die u kunt downloaden.
Uitgever Boom uitgevers Amsterdam
Druk 1
ISBN/EAN 9789089532183
Auteur Koelewijn, K.
Vakken Nederlands
Nt2

Anderen bestelden ook: