IKZ, integrale kwaliteitszorg en verbetermanagement

Prijs: € 49,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft IKZ, integrale kwaliteitszorg en verbetermanagement IKZ, integrale kwaliteitszorg en verbetermana...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
IKZ, integrale kwaliteitszorg en verbetermanagement
IKZ, integrale kwaliteitszorg en verbetermanagement biedt je een helder overzicht van het vakgebied Kwaliteitsmanagement. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden krijg je inzicht in het volledige proces van kwaliteitszorg en de bijbehorende technieken en modellen. Inspirerende en onmisbare informatie voor elke (aankomende) professional! De zesde editie houdt je volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten in het vakgebied. Met deze editie ben je volledig up-to-date en weet je wat er speelt op het gebied van kwaliteitsmanagement. Een uitstekende basis voor als je straks aan het werk gaat. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.integralekwaliteitszorg.noordhoff.nl. Daar vind je o.a. een toetsenbank met nieuwe vragen voorzien van feedback en studieadvies.
Het boek bestaat uit de drie delen: oriƫntering kwaliteitszorg, kwaliteitszorgtechnieken en continu verbeteren. Actuele praktijkvoorbeelden en recent beeldmateriaal laten de stof leven voor je.
Het onderwerp ISO-normen is in deze editie uitgebreid. Ook is er meer aandacht voor kwaliteitsverbetering in de zorg en de relatie tussen kwaliteitsverbetering en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Waarom kiezen voor IKZ, integrale kwaliteitszorg en verbetermanagement:
- actueel overzicht van het vakgebied kwaliteitsmanagement;
- inspirerend en informatief voor elke (aankomende) professional!
- uitgebreide digitale service en ondersteuning.

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 6
ISBN/EAN 9789001834227
Auteur Bakker, Chris Meertens, Els
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: