Informatiemanagement

Prijs: € 38,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Informatiemanagement is een praktisch boek dat een gestructureerd overzicht biedt van het vakgebied informatiemanagement en automatisering. Het is geschreven voor werknemers en studenten die nu of in ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Informatiemanagement is een praktisch boek dat een gestructureerd overzicht biedt van het vakgebied informatiemanagement en automatisering. Het is geschreven voor werknemers en studenten die nu of in de toekomst moeten samenwerken met automatiseerders. Het maakt de lezer bekend met veelgebruikt jargon en reikt ook praktische hulpmiddelen aan om ‘klussen’ op ICT-gebied aan te pakken.

Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

De eerste helft van het boek geeft het theoretische kader en geeft een overzicht van onderwerpen die in de ICT belangrijk zijn.

De tweede helft van het boek is op de praktijk gericht. Je krijgt onder andere een leidraad voor het opstellen van een informatieplan, het uitvoeren van een informatievooronderzoek en het maken van een invoeringsplan voor nieuwe software. Ook komen hier onderwerpen als SQL en procedures in de automatisering aan de orde.

De vierde editie van Informatiemanagement is geactualiseerd naar de laatste ICT-ontwikkelingen. Daarnaast is in het eerste hoofdstuk de rol van informatie in een organisatie verder uitgewerkt en is een paragraaf toegevoegd over de rol van informatie bij prestatie-indicatoren. Verder is de structuur van het boek verbeterd en is het aantal vragen per hoofdstuk uitgebreid. Er is veel zorg besteed aan de studeerbaarheid
Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 4
ISBN/EAN 9789001809751
Auteur Grit, R.
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: