Inleiding groepsdynamica

Prijs: € 38,95
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft Inleiding groepsdynamica Inleiding groepsdynamica is een dynamisch studieboek dat je informatie g...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Inleiding groepsdynamica
Inleiding groepsdynamica is een dynamisch studieboek dat je informatie geeft over hoe mensen in groepen functioneren en elkaar beïnvloeden. Je krijgt snel inzicht in de psychologische processen die daarbij een rol spelen. Waardevolle informatie die je later goed kunt gebruiken in de beroepspraktijk! Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.inleidinggroepsdynamica.noordhoff.nl. Hier vind je het online boek, extra toetsvragen, oefeningen en casussen.
Het boek geeft antwoord op vragen als: 'Welke functies hebben groepen voor mensen?', 'Hoe kunnen we het gedrag van mensen vanuit hun groepslidmaatschap verklaren?', 'Hoe gedragen mensen zich als zij samen met anderen een taak moeten vervullen?' Een verhelderende en inspirerende inleiding in het vakgebied. Onmisbaar voor alle (aankomende) professionals die met of in groepen werken.
Het boek bespreekt verschillende hulpmiddelen waarmee je je eigen gedrag en het gedrag van anderen in een groep kunt beschrijven en verbeteren. Praktische handvatten waarmee jíj snel en gemakkelijk aan de slag kunt in groepen. Inleiding groepsdynamica verrast je daarbij met inspirerende eyeopeners! Een aantrekkelijk studieboek om te lezen, compleet met praktijkvoorbeelden en inspirerende casussen waarmee je de stof eenvoudig kunt toetsen en in de praktijk brengen.
Waarom kiezen voor Inleiding groepsdynamica:
- praktische en toegankelijke inleiding in het vakgebied - met verrassende eyeopeners!
- aansprekende voorbeelden en levendige casussen;
- uitgebreide online ondersteuning met extra toetsmateriaal.

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001834548
Auteur Alblas, Gert Vos, Willem
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: