Inleiding medische kennis

Prijs: € 54,76
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Inleiding medische kennisEen doktersassistent heeft afwisselend werk: het ontvangen van patiënten in de praktijk, het uitvoeren van medisch-technische handelingen en het geven van voorlichting en advi...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Inleiding medische kennis
Een doktersassistent heeft afwisselend werk: het ontvangen van patiënten in de praktijk, het uitvoeren van medisch-technische handelingen en het geven van voorlichting en advies aan patiënten. Om dat werk goed uit te kunnen voeren zijn gedegen medische kennis en inzicht in de (beroeps-)praktijk noodzakelijk. Dit boek legt de basis voor alles wat een doktersassistent moet weten en kunnen.
Inleiding medische kennis geeft een breed beeld van de dagelijkse beroepspraktijk van de doktersassistent. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk wordt inzicht gegeven in het functioneren van een huisartspraktijk en in de rol en taken van de assistent. Aan bod komen onder meer het medisch denken en handelen, lichamelijk en aanvullend onderzoek, medische terminologie, psychologie, kindergeneeskunde, geriatrie, infecties, allergie, geneesmiddelenkennis. alternatieve geneeswijzen en gezondheid en ziekte in andere culturen.
Uitgever Bohn Stafleu Van Loghum
Druk 1
ISBN/EAN 9789031349487
Auteur Wentink, E.A.F.
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: