Inleiding in de psychologie

Prijs: € 42,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Dit boek geeft je een korte en bondige, maar complete inleiding in de psychologie. Je maakt kennis met de verschillende verschijnselen die in dit vak worden bestudeerd. Waarom kiezen voor Inleiding in...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Dit boek geeft je een korte en bondige, maar complete inleiding in de psychologie. Je maakt kennis met de verschillende verschijnselen die in dit vak worden bestudeerd.
Waarom kiezen voor Inleiding in de psychologie?
- complete inleiding in de psychologie;
- veel praktijkvoorbeelden;
- online toetsvragen, begrippentrainer en samenvattingen.
Inleiding in de psychologie laat je in zeven hoofdstukken kennismaken met de verschillende verschijnselen die binnen de psychologie worden bestudeerd. Je leert eerst wat psychologie als wetenschap precies inhoudt en hoe psychologen aan hun kennis en inzicht komen. Daarna beschrijft het boek de biologische basis van menselijk gedrag. Tot slot komen de verschillende vakgebieden van de psychologie aan bod.
In elk hoofdstuk worden met behulp van een casus en andere praktijkvoorbeelden de psychologische verschijnselen en theorie├źn op een praktische manier uitgelegd en ge├»llustreerd. Hierdoor kun je je steeds een goed beeld vormen van de manier waarop die verschijnselen zich in het dagelijks leven voordoen en brengt de stof tot leven. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.
Online ondersteuning
Op www.psychologie.noordhoff.nl vind je honderden meerkeuzevragen en een begrippentrainer. Zo kun je actief met de leerstof werken en oefenen.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001848101
Auteur Alblas, G.
Vakken zorg en welzijn breed

Anderen bestelden ook: