Inleiding Techniek

Prijs: € 48,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Inleiding Techniek Een integrale kennismaking met het technische domein door middel van Reverse Engineering. Inleiding Techniek biedt je een aantrekkelijke eerste kennismaking met het domein engineeri...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Inleiding Techniek
Een integrale kennismaking met het technische domein door middel van Reverse Engineering.
Inleiding Techniek biedt je een aantrekkelijke eerste kennismaking met het domein engineering. Het boek laat je via een praktische casus een bestaand technisch product onderzoeken door middel van reverse engineering. Je analyseert de werking van het product, beoordeelt de kwaliteit en doet mogelijke verbetervoorstellen. Zo leer je de samenhang tussen verschillende engineering specialismen te ontdekken. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.inleidingtechniek.noordhoff.nl. Hier vind je extra oefenmateriaal, een stappenplan en de benodigde tabellen.
Inleiding Techniek is je Reverse Engineeringguide en gidst je met heldere aanwijzingen door de verschillende specialismen. Een ijzersterke houvast waar je altijd op terug kan vallen tijdens je studie. Handig ook voor in de latere praktijk! De centrale casus wordt ondersteund door drie hoofdstukken over technisch tekenen, materiaalkunde & bewerkingstechnieken en toegepaste mechanica.
Inleiding Techniek is geschreven voor studenten van de opleidingen Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde en sommige agrarische opleidingen. De auteurs zijn zelf verbonden aan de opleiding Technische Bedrijfskunde.
Waarom kiezen voor Inleiding Techniek:
- integrale kennismaking met het domein engineering;
- praktijkgerichte informatie rondom een herkenbare casus;
- betrouwbare gids en sterk houvast tijdens je studie én de latere praktijk!Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001818616
Auteur Sijbesma, Dirk Jong , Matthijs de
Vakken Techniek

Anderen bestelden ook: