Internationaal ondernemen

Prijs: € 51,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Door het open karakter van de economie en de internationalisering van het bedrijfsleven, is er een groeiende behoefte aan goed opgeleide studenten met een brede kennis op het gebied van internationaal...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Door het open karakter van de economie en de internationalisering van het bedrijfsleven, is er een groeiende behoefte aan goed opgeleide studenten met een brede kennis op het gebied van internationaal ondernemen. Dit boek leert je de basisbeginselen van het internationaal handeldrijven.
Waarom kiezen voor Internationaal ondernemen?
- behandelt de basisbeginselen van internationaal ondernemen;
- handige samenvattingen en duidelijke opdrachten;
- online toetsen met feedback en studieadvies.
De onderwerpen die in Internationaal ondernemen aan bod komen, zijn: politieke en economische omgeving, cultuur, management en organisatie, analyse van de internationale omgeving, marktentreestrategieën en internationale marketing, interculturele communicatie, internationaal recht, internationale financiering en betalingsverkeer, en logistiek en internationaal vervoer. Ter verduidelijking van de leerstof zijn veel praktijkvoorbeelden, feiten en cijfers opgenomen. Door aansprekende foto’s komt de wereld van de internationale handel echt tot leven.
Het boek is geschreven voor opleidingen waarin internationaal ondernemen, internationale handel, internationaal management en globalisering deel uitmaken van het curriculum. Deze uitgave is ook in een Engelstalige editie beschikbaar: International Business.
Deze tweede editie bevat actuele voorbeelden van bedrijven en organisaties die doen aan internationaal ondernemen. Daarnaast zijn onderwerpen als social media, crowdfunding en de zes dimensies van Hofstede toegevoegd. In de artikelen en cases is meer aandacht voor de BRICS-landen. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.
Online ondersteuning
Op www.internationaalondernemen.noordhoff.nl vind je toetsen met feedback en studieadvies.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001850807
Auteur Hendrickx, M.
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: