Introductie basisbegrippen bedrijfseconomie & bedrijfsaministratie

Prijs: € 42,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Introductie basisbegrippen bedrijfseconomie & bedrijfsadministratie leert je de basis van bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie. Erg handig is de ondersteunende website met aanvullende opgaven om ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Introductie basisbegrippen bedrijfseconomie & bedrijfsadministratie leert je de basis van bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie. Erg handig is de ondersteunende website met aanvullende opgaven om je de stof eigen te maken.
Waarom kiezen voor Introductie basisbegrippen bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie?
- ondersteunende website met extra studie- en toetsingsmateriaal;
- praktijkgericht;
- toegankelijk.
Dit boek behandelt bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie in samenhang met elkaar. Je maakt kennis met de basisbegrippen uit beide vakgebieden. Aan de orde komen kernbegrippen als opbrengsten, kosten, ontvangsten, uitgaven, balans en resultatenrekening. Het verband tussen deze begrippen wordt verduidelijkt door bespreking van de administratieve verwerking van verschillende financiële transacties. De auteur besteedt ook aandacht aan de belangrijkste boekingsregels uit de bedrijfsadministratie en aan de betekenis van de balans en resultatenrekening.
Deze vierde editie van Introductie basisbegrippen bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie is nóg meer praktijkgericht dan de vorige editie. Daarnaast is het geactualiseerd op het punt van informatiesystemen. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.
Online ondersteuning
Op de ondersteunende website, www.bedrijfseconomieinbrederverband.noordhoff.nl , vind je oefentoetsen. Hiermee kun je je goed voorbereiden op je tentamens.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 4
ISBN/EAN 9789001841799
Auteur A.W.W. Heezen
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: