Introductie in management

Prijs: € 42,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft Introductie in Management - Over plannen, organiseren, leidinggeven en beheersen Introductie in m...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Introductie in Management - Over plannen, organiseren, leidinggeven en beheersen
Introductie in management - Over plannen, organiseren, leidinggeven en beheersen is bedoeld voor studenten die voor het eerst kennismaken met het vakgebied Management & Organisatie. In deze tweede druk is er meer aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast is de theorie over kwaliteitsmanagement verbeterd en zijn de voorbeelden en artikelen geactualiseerd.
Door de toegankelijke schrijfstijl en compactheid is het boek uitstekend geschikt voor programma's die een oriƫntatie willen geven op het vakgebied management en organisatie en voor een Associate Degree (tweejarige bacheloropleiding) in management. Het boek is daarnaast geschikt voor toepassing in een verbredende minor of keuzevak. Dit eigentijdse fullcolourboek met aansprekend beeldmateriaal, kenmerkt zich door een studentgerichte aanpak, aansprekende voorbeelden en beknopte cases. Hierdoor zijn de voorbeelden zeer herkenbaar.
Introductie in management bespreekt de theorie aan de hand van de bekende managementvaardigheden: plannen, organiseren, leidinggeven en beheersen. De volgende onderwerpen komen aan bod:
- de werking van organisaties
- management
- (strategische) planning
- organiseren en structureren
- humanresourcesmanagement (hrm)
- cobrdinatie, coaching, motivatie en communicatie
- leidinggeven
- gedrag in organisaties
- beheersingsmethoden
Op de ondersteunende website www.introductiemanagement.noordhoff.nl zijn o.a. toetsvragen met feedback en studieadvies te vinden. Docenten er terecht voor tentamenvragen, collegesheets en uitwerkingen.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001816278
Auteur Thuis. Peter T.H.J.
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: