Inventor 2012 basisboek deel 1

Prijs: € 27,95
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

Titel: Inventor 2012, Basisboek Deel 1, leerboek MBO/HBOAuteur: Ir. R. BoeklagenISBN: 978-90-72487-75-9, NUR 174Dit boek leert u stap voor stap de basis van de meest gebruikte ontwerptechnieken met In...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Titel: Inventor 2012, Basisboek Deel 1, leerboek MBO/HBO
Auteur: Ir. R. Boeklagen
ISBN: 978-90-72487-75-9, NUR 174


Dit boek leert u stap voor stap de basis van de meest gebruikte ontwerptechnieken met Inventor 2012. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse tekennormen.

Dit is het basisboek deel 1 Inventor 2012 voor het MBO/HBO. Het leert u stap voor stap de grondbeginselen van 3D CAD met onder andere: solid modelling, samenstellingen met constraints, 2D tekenen en animaties. Alle lessen zijn geschreven in een prettig leesbare stijl, met veel voorbeelden geïllustreerd en bevatten veel oefeningen. De van oorsprong Nederlandse teksten en tekennormen zorgen ervoor dat u de juiste kennis opdoet (tekenregels volgens NEN, millimeters, ISO en DIN bibliotheek, de juiste projectiemethode). Door de combinatie van theorie, geleide instructie en oefeningen leent het boek zich uitstekend voor zelfstudie.

Een vervolg op dit boek is het basisboek deel 2 voor Inventor met onder andere de onderwerpen skeletmodeleren, machineframes, mechanieken, plaatwerk, complexe vormen en kunststofonderdelen.

Deze verkorte uitgaven zijn gemaakt op verzoek van het middelbaar- en hoger technisch onderwijs. Het volledige boek Inventor, Computer Ondersteund Ontwerpen met 1570 bladzijden is geschikt voor het bedrijfsleven en wordt gebruikt als verdieping voor studenten en docenten (ISBN 978-90-72487-74-2). Het complete boek bevat alle onderwerpen en gaat dieper in op ieder onderwerp. Daarnaast behandelt het complete boek ook veel meer onderwerpen zoals projectbeheer, een koppeling met Excel, iPart, iAssembly, iMate, iLogic, Design Accelerator, sterkteberekeningen en Vault.

Gratis extra┬┐s op cadcollege.nl
Op www.cadcollege.nl vindt u onder andere gratis demofilmpjes over de opgaven. Verder kunt u gratis duizenden symbolen downloaden en een toets doen om uw voortgangsniveau in te schatten. Ideale ondersteuning dus voor de zelfstandig
Uitgever Tec Cad College Tec Cad College
Druk 1
ISBN/EAN 9789072487759
Auteur Boeklagen, R.
Vakken Techniek

Anderen bestelden ook: