Jaarverslaggeving

Prijs: € 76,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft Jaarverslaggeving - hoofdboek Wil je snel een glashelder overzicht hebben van de hoofdlijnen van ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Jaarverslaggeving - hoofdboek
Wil je snel een glashelder overzicht hebben van de hoofdlijnen van het vak externe verslaggeving? Dan is het hoofdboek van Jaarverslaggeving een uitstekende keus voor jou! De zevende editie is volledig afgestemd op de actuele regelgeving. Nieuw is de handige begrippenlijst/samenvatting, een prima hulpmiddel voor je bij de verwerking van de stof. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.jaarverslaggeving.noordhoff.nl. Daar vind je toetsvragen, uitwerkingen en weblinks. Handige online tools voor iedereen die snel een goed resultaat wil halen!
Dit studentvriendelijke boek vertelt je alles over de belangrijkste onderwerpen van dit vakgebied. Een betrouwbaar houvast bij de voorbereiding op je tentamens. Compleet met praktijkgerichte voorbeelden, schema's en uitgebreide online ondersteuning.
Jaarverslaggeving is gemakkelijk te lezen en je kunt er heel goed zelfstandig mee aan de slag. Met het apart verkrijgbare opgavenboek kun je de theorie direct toepassen in de praktijk. Aan bod komen: het bedrijfseconomische en juridische kader van de externe verslaggeving, de basisstukken van de verslaggeving (balans, resultatenrekening en kasstroomoverzicht), winst- en vermogensbepaling bij fluctuerende prijzen, de gevolgen van concernvorming, vreemde valuta en winstbelasting.
Waarom kiezen voor Jaarverslaggeving:
- glashelder overzicht van het vak externe verslaggeving;
- volledig afgestemd op de actuele wetgeving;
- duidelijke cases in het apart verkrijgbare opgavenboek.


Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 7
ISBN/EAN 9789001829971
Auteur Epe, P. Koetzier, W.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: