Jaarverslaggeving opgaven

Prijs: € 43,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Jaarverslaggeving - opgavenboek Werk je met het hoofdboek van Jaarverslaggeving en wil je de stof in de praktijk brengen en oefenen? Je snel en resultaatgericht voorbereiden op je tentamens? Kies dan ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Jaarverslaggeving - opgavenboek
Werk je met het hoofdboek van Jaarverslaggeving en wil je de stof in de praktijk brengen en oefenen? Je snel en resultaatgericht voorbereiden op je tentamens? Kies dan voor Jaarverslaggeving - opgavenboek. Dit studentvriendelijke opgavenboek biedt je een waardevolle aanvulling op de herziene editie van het hoofdboek, hét standaardwerk op het gebied van externe verslaggeving. Met de opgaven maak je je de stof systematisch eigen. Daar kun jij je voordeel mee doen op je tentamens! Je kunt uitstekend zelfstandig met het boek aan de slag. Op de ondersteunende website vind je de antwoorden, uitwerkingen en sleutels.
Het opgavenboek weet je ongetwijfeld te boeien met de interessante en praktijkgerichte cases. Daarnaast bevat het theorievragen, meerkeuzevragen en vraagstukken die naadloos aansluiten op de stof uit het hoofdboek.

Jaarverslaggeving - opgaven is alleen bruikbaar naast het theorieboek Jaarverslaggeving.
Digitale ondersteuning bij Jaarverslaggeving - opgavenboek
Op de ondersteunende website vind je handige online tools die je helpen in korte tijd een goed resultaat te halen. Je vindt er onder andere extra toetsvragen, uitwerkingen en weblinks.
Waarom kiezen voor Jaarverslaggeving - opgavenboek:
- efficiënte oefening en praktijkgerichte training stof hoofdboek;
- afgestemd op actuele regelgeving;
- levendige en interessante cases.


Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 7
ISBN/EAN 9789001834531
Auteur Epe, Peter. Koetzier, Wim Hoffmann, Wim.
Vakken handel en administratie

Anderen bestelden ook: