Jonge lijsters 2014

Prijs: € 21,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

De Jonge lijsters (13-16 jaar) bestaat uit: - Copycat - Laura & Simon Burgers - Wie is Libby Skibner? - Daan Remmerts de Vries - Negen open armen - B. Lindelauf - Kwaad bloed - Marita de Sterck - Klem...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


De Jonge lijsters (13-16 jaar) bestaat uit:
- Copycat - Laura & Simon Burgers
- Wie is Libby Skibner? - Daan Remmerts de Vries
- Negen open armen - B. Lindelauf
- Kwaad bloed - Marita de Sterck
- Klem - Mel Wallis de Vries

Copycat
Als Stefan bij een ongeluk zijn voet verliest, is dat geen ramp – tenminste, niet voor hem. Van zijn kloon krijgt hij simpelweg een nieuwe voet. Maar als Stefan ontdekt onder welke omstandigheden de klonen moeten leven, is hij vastbesloten de zijne te bevrijden en de waarheid aan het licht te brengen.

Wie is Libby Skibner?
Na een ruzie is Libby hard op haar achterhoofd gevallen en sindsdien lijkt ze dingen te zien die voor anderen verborgen blijven. Het lijkt wel of ze helderziend is geworden.

Negen open armen
De zussen Fing, Muulke en Jes en hun vier broers moeten voor de zoveelste keer verhuizen. Met hun vader - een man van twaalf ambachten en dertien ongelukken - en hun oma. Deze keer komen ze terecht in een verwaarloosd huis buiten de stad waar niemand anders wil wonen: het Huis van de Negen Open Armen.

Kwaad bloed
Emma wordt in een gruwelijk strenge kostschool opgesloten, waar hardvochtige kloosterzusters er een ijzeren regime op na houden. Maar hoe kort en klein deze nonnen de meisjes ook houden, hun lichamen groeien en bloeien en volgen hun eigen wetten.

Klem
Een schoolreisje naar Vlieland. Alle ingrediënten voor een leuke trip lijken aanwezig. Maar dan gaat het vreselijk mis: een van de leerlingen wordt gewurgd in de duinen gevonden. De groep is lamgeslagen. Wat is er gebeurd? Wie heeft het gedaan? Door het slechte weer kan niemand van het eiland af.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001839338
Auteur Noordhoff
Vakken Nederlands

Anderen bestelden ook: