NU Juridisch basisboek A werkboek

Prijs: € 24,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

NU Juridisch Basisboek A werkboek Nu kiezen voor deze methode levert straks het beste studieresultaat! NU Juridisch is een complete beroepsgerichte mbo methode voor de opleiding Juridisch Administrati...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

NU Juridisch Basisboek A werkboek
Nu kiezen voor deze methode levert straks het beste studieresultaat!
NU Juridisch is een complete beroepsgerichte mbo methode voor de opleiding Juridisch Administratieve Beroepen. NU Juridisch bestaat uit leerboeken, werkboeken en uit een online leeromgeving met veel extra oefenmateriaal. De beide basisboeken behandelen de lesstof voor de basis van de opleiding en de profielboeken voor het vervolg van de opleiding, ofwel voor het door de student gekozen profiel Juridisch Administratief Dienstverlener of voor het profiel Medewerker Human Resource Management.
Elk boek binnen deze methode kent dezelfde opbouw, met een sterk praktijkgerichte insteek. Door de vaste structuur met van talloze voorbeelden en reële beroepssituaties in de rubriek ‘Werken in de praktijk’, is NU Juridisch een complete beroepsgerichte methode.
Waarom kiezen voor NU Juridisch?
• Sterk praktijkgericht: talloze voorbeelden en reële beroepssituaties;
• Toegankelijk door helder taalgebruik en herkenbare situaties;
• Uitgebreide online toetsenbank met honderden vragen op kennis-, inzicht- en toepassingsniveau en een begrippentest;
• Online extra’s voor de docent: video’s met uitleg van de moeilijke onderwerpen, uitwerkingen van de opdrachten uit het boek, PowerPoint presentaties etc.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001838768
Auteur Brik, Jasper
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: