Juridische aspecten van elektronische handel

Prijs: € 87,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

De tweede, geheel geactualiseerde druk van dit boek behandelt de juridische aspecten van elektronische handel. Aandacht wordt besteed aan het regulatieve kader, de wettelijke informatieverplichtingen,...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

De tweede, geheel geactualiseerde druk van dit boek behandelt de juridische aspecten van elektronische handel. Aandacht wordt besteed aan het regulatieve kader, de wettelijke informatieverplichtingen, bescherming van persoonsgegevens, spam, online reclame, de aansprakelijkheid van ISP's, elektronische handtekeningen, het elektronisch sluiten van overeenkomsten, de uitvoering van online overeenkomsten en geschillenbeslechting. Daarbij worden de recente ontwikkelingen in wetgeving en rechtspraak, zoals de Wet op het financieel toezicht, meegenomen.
Met name de gevolgen van de komende wet betreffende oneerlijke handelspraktijken voor online reclame zijn verwerkt in de tweede druk. Ook de Wet handhaving consumentenbescherming en de Handelsregisterwet 2007 zijn verwerkt. Bovendien behandelt de auteur op verschillende plaatsen het UN Verdrag inzake het gebruik van elektronische communicaties in internationale overeenkomsten. Een praktische handleiding voor de praktijkjurist.

Uitgever Kluwer bv
Druk 2
ISBN/EAN 9789013048346
Auteur Esch, R.E. van
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: