De kern van de administratieve organisatie

Prijs: € 62,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

De kern van de administratieve organisatie De kern van de administratieve organisatie is een aantrekkelijk basisboek voor het vak administratieve organisatie. Prettig geschreven en gemakkelijk leesbaa...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

De kern van de administratieve organisatie
De kern van de administratieve organisatie is een aantrekkelijk basisboek voor het vak administratieve organisatie. Prettig geschreven en gemakkelijk leesbaar. De herziene editie is verbeterd en aangepast aan actuele ontwikkelingen zoals zelfscannen in de supermarkt, cloud-computing en SBR. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.kernadministrativeorganisatie.noordhoff.nl. Daar vind je cases, toetsen en extra samenvattingen.
De kern van de administratieve organisatie biedt je een complete en duidelijke inleiding in het vakgebied. Je krijgt snel inzicht in de werking van de administratieve organisatie als onderdeel van de bedrijfsprocessen binnen organisaties.Op glasheldere wijze beschrijft het de principes van een goede beheersing van deze bedrijfsprocessen.
Alles wordt in dit boek op een begrijpelijke manier uitgelegd aan de hand van praktische voorbeelden, tussenvragen en casussen die herkenbaar voor jou zijn. Daarbij krijgt het onderdeel Managementinformatie veel aandacht. Het gebruik van de ERP-systemen vormt de rode draad. Kortom: een eigentijdse uitgave die je snel en grondig voorbereidt op je tentamens en een betrouwbare basis legt voor het vervolg van je studie.
Waarom kiezen voor De kern van de administratieve organisatie:
- complete en duidelijke inleiding vakgebied;
- praktijkgericht, met veel cases - studentvriendelijk!
- gebruik van ERP-systemen als rode draad.

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001833954
Auteur Paur, A.G.J.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: