KERN Nederlands voor vmbo-basis leerwerkboek 1-B

Prijs: € 9,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

KERN is een nieuwe methode Nederlands met delen die speciaal zijn ontwikkeld voor vmbo-basis (onderbouw en bovenbouw). KERN is ontwikkeld en getest in nauw contact met scholen. De methode focust op de...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

KERN is een nieuwe methode Nederlands met delen die speciaal zijn ontwikkeld voor vmbo-basis (onderbouw en bovenbouw). KERN is ontwikkeld en getest in nauw contact met scholen. De methode focust op de kern van het vak en heeft een instapniveau onder 1F en een doorlopende leerlijn naar het eindexamen 2F. KERN biedt succesbeleving èn uitdaging.
KERN heeft voor klas 1 en 2 leerwerkboeken. Voor elk leerjaar zijn er twee delen, met samen 80 lessen die in één lesuur kunnen worden afgerond. In KERN is een les een les, met vaste lengte en structuur. In elke les staat één leerdoel centraal. Elke vraag in de les is gefocust op dat leerdoel en voorzien van RTTI-codering. KERN is daarmee de eerste volledig RTTI-gecertificeerde methode in Nederland. De lessen hebben steeds hetzelfde ritme: 2 lessen begrijpend lezen, 1 les fictie lezen, 3 lessen spelling/grammatica, 1 les spreken en luisteren en 1 les schrijven.
KERN is er voor elk type onderwijs: u kunt aan de slag met boeken, volledig digitaal of een combinatie van beide. De ict van KERN is doeltreffend en heeft échte toegevoegde waarde: voorgelezen bronteksten (de Voorlezer), heldere uitlegvideo’s en adaptieve woordenschat- en spellingsdrills. De docent heeft digitaal toegang tot werkbladen voor differentiatie en herhaling (KERN PLUS), portfolio-opdrachten (TAALWERKPLAATS) en hoogwaardige RTTI-toetsen.
Uitgever Staal & Roeland
Druk 1
ISBN/EAN 9789492000231
Auteur Jeuring, M.
Vakken Nederlands

Anderen bestelden ook: