Keukenleerboek voor de bediening

Prijs: € 58,14
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

In dit boek is een voor gastheren/gastvrouwen relevante selectie gemaakt uit de boeken 'Keukentechniek' en 'Warenkennis' uit de SVH Leermiddelenserie voor koks in opleiding. De onderwerpen die de gast...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


In dit boek is een voor gastheren/gastvrouwen relevante selectie gemaakt uit de boeken 'Keukentechniek' en 'Warenkennis' uit de SVH Leermiddelenserie voor koks in opleiding. De onderwerpen die de gastheer/gastvrouw en de kok gemeenschappelijk hebben worden op eenzelfde manier behandeld. Ruim 200 pagina's gaan over keukentechniek (basisvaardigheden en technieken, kooktechnieken en basisbereidingen). De rest spitst zich toe op Warenkennis (aardappelen, groenten, fruit, granen, rijst, ijs, melk, eieren, kaas, boter, smaakgevende stoffen, spijsoliƫn en vetten, vis, schaal- en weekdieren, peulvruchten, noten en zaden, paddestoelen, vlees, tam gevogelte, wild en vleeswaren
Uitgever SVH
Druk 2
ISBN/EAN 9789052112480
Auteur SVH
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: