Keuzegids HBO 2016

Prijs: € 27,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Keuzegids HboHelder overzicht, baankansen en kwaliteitsoordelenEen geschikte hbo-opleiding vinden is niet eenvoudig. Want er zijn tientallen hogescholen en honderden bachelors. Welke studie past bij j...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Keuzegids Hbo

Helder overzicht, baankansen en kwaliteitsoordelen

Een geschikte hbo-opleiding vinden is niet eenvoudig. Want er zijn tientallen hogescholen en honderden bachelors. Welke studie past bij jou? Waar steek je echt nuttige kennis en vaardigheden op? En hoe zit het met de kans op werk? Antwoorden op die vragen vind je in de Keuzegids Hbo, de enige gids die de kwaliteit van alle opleidingen vergelijkt.

Studeren is aan het veranderen. Hogescholen selecteren hun studenten strenger, de arbeidsmarkt krimpt en het prijskaartje van opleidingen gaat omhoog. Voor studiekiezers des te belangrijker om te weten wat hun diploma uiteindelijk waard is.

In de Keuzegids Hbo vind je heldere beschrijvingen per studierichting, en kritische vergelijkingen tussen hogescholen die dezelfde of verwante studies aanbieden. Die informatie is onmisbaar voor een goede studiekeuze. Biedt die ene populaire studie wel zo'n goede kans op een baan? Hoe zit het met de deskundigheid van de docenten, en word je wel genoeg voorbereid op de arbeidsmarkt? Kan ik de opleiding van mijn interesse ook in deeltijd studeren? De Keuzegids Hbo geeft antwoord op deze en andere vragen.

De Keuzegids Hbo geeft, in overzichtelijke tabellen:
* Alle hbo-bachelors per vakgebied, met de verschillen en nuances. Welke specialisaties zijn er, en wat is het verschil tussen die ene opleiding in Utrecht en de gelijknamige variant in Amsterdam?
* De toelatingseisen per opleiding. Kun je je met elk profiel aanmelden voor een opleiding, of moet je extra vakken hebben gevolgd? Is er een loting of zijn er speciale voorwaarden om toegelaten te worden?
* De arbeidsmarktperspectieven per vakgebied. Wat kun je met een opleiding en hoe groot is de kans op een baan? En wat ga je eigenlijk verdienen?
* Kwaliteitsoordelen op een rij. In de gids vind je de visie van studenten en experts op de opleidingen. Zo kun je zelf snel en handig bepalen welke opleiding en school voor
Uitgever Centrum Hoger Onderwijs Informatie
Druk 1
ISBN/EAN 9789087610616
Auteur Steenkamp, F.
Vakken keuzebegeleiding

Anderen bestelden ook: