Kwaliteit/arbo 2005

Prijs: € 62,98
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Kwaliteit is belangrijk in het grafische bedrijf. Dat is altijd al zo geweest. Echter, de nadruk heeft altijd heel sterk gelegen op de technische kwaliteit van de media producten. Dit betekent dat er ...
Lees meer
Kwaliteit/arbo 2005 9789490617066

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Kwaliteit is belangrijk in het grafische bedrijf. Dat is altijd al zo geweest. Echter, de nadruk heeft altijd heel sterk gelegen op de technische kwaliteit van de media producten. Dit betekent dat er met betrekking tot kwaliteit gelet werd op bijvoorbeeld de kleur of de afmetingen. Als die goed waren, dan was de kwaliteit ook goed.

De afgelopen jaren is de inhoud van het begrip 'kwaliteit' vooral sterk veranderd. Het omvat niet meer alleen het technische aspect, maar ook het organisatorische aspect of de financiƫle aspecten van een bedrijf. Denk hierbij aan de ISO 12647-norm. Tegenwoordig kun je alleen goede kwaliteit leveren als je als bedrijf alle processen kunt beheersen en besturen.

Dit boek is een eerste inleiding in het kwaliteitsdenken. De belangrijkste aspecten van kwaliteit komen in dit boek aan de orde. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de betekenis van kwaliteit voor de grafische industrie. Als je als bedrijf in staat bent om aan het begrip kwaliteit een juiste invulling te geven dan kan je uitgroeien tot een excellente onderneming.
Uitgever Stivako
Druk 8
ISBN/EAN 9789490617066
Auteur STIVAKO
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: