Leerboek HRM

Prijs: € 62,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft Leerboek HRM Simpelweg het beste boek. Zo noemen docenten Het Leerboek Personeelsmanagement. De t...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Leerboek HRM
Simpelweg het beste boek. Zo noemen docenten Het Leerboek Personeelsmanagement. De tweede druk is compleet vernieuwd. Je kunt er nóg beter zelfstandig mee aan de slag. Ook biedt het veel nieuwe praktijkartikelen en aansprekende foto's. Zeker weten dat het vakgebied voor je gaat leven! Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.kluijtmans.noordhoff.nl. Daar vind je tests, voorbeeldformulieren, opdrachten, toetsvragen met feedback en studieadvies, begrippentrainer, bibliotheek en links.
Leerboek HRM is al meer dan 25 jaar een bestseller in dit vakgebied! Niet alleen voor jou als hbo- of wo-student, ook voor professionals is dit een toonaangevend naslagwerk. Sinds de eerste editie is het steeds aangepast aan de nieuwste inzichten. Bij de vorige editie heeft dat geleid tot een nieuwe titel: Leerboek HRM. Als je echt alles wilt weten over de belangrijkste en actuele ontwikkelingen in dit vakgebied, dan is het Leerboek HRM de beste keus voor jou!
In het Leerboek HRM wisselen theorie, onderbouwing, praktijkvoorbeelden en casuïstiek elkaar continue, perfect getimed, af. Haast ongemerkt maak jij je de stof eigen. Het is ingedeeld rond drie kernthema’s: planning en sturing van personeelsstromen, motiveren en sturen van medewerkers en het ontwikkelen van medewerkers en organisaties.
Waarom kiezen voor Leerboek HRM:
- bestseller in dit vakgebied;
- actueel standaard- en naslagwerk - ook handig voor de praktijk!
- uitgebreide online ondersteuning.

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001834432
Auteur Kluijtmans, F.
Vakken handel en verkoop

Anderen bestelden ook: