Leerboek projectmanagement op basis van ipma-d (dutch version) theorieboek

Prijs: € 48,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Projectmanagement heeft zich ontwikkeld tot een zelfstandige professie, waarin steeds meer wordt gewerkt op basis van internationaal erkende standaards, zoals de ICB (IPMA Competence Baseline, de Nede...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Projectmanagement heeft zich ontwikkeld tot een zelfstandige professie, waarin steeds meer wordt gewerkt op basis van internationaal erkende standaards, zoals de ICB (IPMA Competence Baseline, de Nederlandse versie heet NCB) van IPMA (International Project Management Association). Het certificeringsmodel van IPMA wordt door steeds meer hogescholen gebruikt als basis voor een nieuwe opzet van het curriculum voor projectmanagement. Daarnaast kiezen steeds meer mensen in de beroepspraktijk er voor om hun projectmanagementvaardigheden te trainen en certificeren op het IPMA-D niveau.

Bij een project werkt een aantal mensen onder bepaalde condities in een tijdelijke organisatie samen aan de realisatie van een projectresultaat. Door de ingebruikname van het projectresultaat realiseert de organisatie die opdracht gaf voor de uitvoering van het project vooraf gedefinieerde organisatieresultaten.
Uitgever Van Haren Publishing
Druk 1
ISBN/EAN 9789087534974
Auteur Hedeman, B.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: