Leidraad gynaecologie

Prijs: € 27,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Het begeleiden en behandelen van vrouwen met gynaecologische problemen vereist specifieke kennis en vaardigheden. Leidraad gynaecologie biedt de beknopte medische informatie waar je als gynaecoloog in...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Het begeleiden en behandelen van vrouwen met gynaecologische problemen vereist specifieke kennis en vaardigheden. Leidraad gynaecologie biedt de beknopte medische informatie waar je als gynaecoloog in de praktijk vaak behoefte aan hebt.

Door het compacte formaat is het een ideaal zakboekje om bij je te hebben. De overzichtelijke structuur maakt je snel wegwijs in de informatie, waardoor je je op de praktische kant van het specialisme kunt concentreren.. Leidraad gynaecologie bevat een inleidend hoofdstuk over speciele anamnese, lichamelijk onderzoek en anatomie. Daarna volgen de meest voorkomende ziektebeelden op het gebied van algemene gynaecologie, obstetrie, voortplantingsgeneeskunde en gynaecologische oncologie. Bij de diverse ziektebeelden biedt dit zakboekje je informatie over diagnostiek, aanwijzingen voor aanvullend onderzoek, behandelopties en prognoses.

De informatie is overzichtelijk weergegeven in korte teksten, anatomische tekeningen, tabellen en diagrammen.. Leidraad gynaecologie is geschreven voor coassistenten en arts"assistenten die met de dagelijkse gynaecologische praktijk te maken krijgen, maar is natuurlijk ook geschikt voor overige studenten en (para)medici met belangstelling voor de gynaecologie.

Het boek is samengesteld door ervaren gynaecologen. Leidraad gynaecologie is onderdeel van de Leidraad-reeks, een reeks handzame en praktische boekjes voor coassistenten en artsen in opleiding. Elk deel behandelt een bepaald specialisme of coschap.
Uitgever Bohn Stafleu Van Loghum
Druk 2
ISBN/EAN 9789031381548
Auteur Bekkers, R.L.M. Dukel, L.
Vakken zorg en welzijn breed

Anderen bestelden ook: