Lichamelijke opvoeding op de basisschool

Prijs: € 60,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Dit boek brengt je de theoretische basis bij die je nodig hebt om aan de slag te kunnen als vakleerkracht lichamelijke opvoeding nieuwe stijl op de basisschool. Zeer gebruiksvriendelijk dankzij de vel...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Dit boek brengt je de theoretische basis bij die je nodig hebt om aan de slag te kunnen als vakleerkracht lichamelijke opvoeding nieuwe stijl op de basisschool. Zeer gebruiksvriendelijk dankzij de vele vragen en opdrachten en de handige ondersteunende website.
Waarom kiezen voor Lichamelijke opvoeding op de basisschool?
- zeer compleet opleidingsboek;
- gebruiksvriendelijk en toegankelijk;
- veel extra studie- en oefenmateriaal online.
In deze volledig herziene en geactualiseerde zevende druk komen de volgende onderwerpen aan bod: de competente vakleerkracht bewegingsonderwijs op de basisschool, de bijdrage die het bewegingsonderwijs kan leveren aan sportoriƫntatie, de goede les, de relatie tussen evalueren en reflecteren, de sterkte-zwakteanalyse en het formuleren van persoonlijke leerdoelen en de reflectie daarop.
Het boek gaat uit van het model van de didactische analyse (voorbereiden, realiseren en evalueren). Het bespreekt factoren als beginsituatie, doelstellingen, onderwijsleerstof, didactische werkvormen, onderwijsleermiddelen en evalueren en vertaalt die naar de praktijk. De koppeling met de onderwijspraktijk is ook duidelijk doordat elk hoofdstuk begint met de beschrijving van een praktijkcasus en afsluit met toetsvragen en zelfstudieopdrachten. Dit maakt het boek heel toegankelijk. Lichamelijke opvoeding op de basisschool is ook verkrijgbaar als e-book.
Online ondersteuning
Op www.lichamelijkeopvoeding.noordhoff.nl vind je toetsvragen met feedback en studieadvies, videofragmenten gekoppeld aan de theorie in het boek en samenvattingen per hoofdstuk. Erg handig bij je tentamenvoorbereiding.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 7
ISBN/EAN 9789001846275
Auteur Loo, H. Van Der
Vakken Lichamelijke opvoeding

Anderen bestelden ook: