Licht- en krachtschakelingen

Prijs: € 34,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Zakboek Licht- en krachtschakelingen vormt al vele jaren een naslagwerk voor elektrotechnici die willen weten welke traditionele schakelingen er bestaan voor het aansluiten en bedraden van lichtinstal...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Zakboek Licht- en krachtschakelingen vormt al vele jaren een naslagwerk voor elektrotechnici die willen weten welke traditionele schakelingen er bestaan voor het aansluiten en bedraden van lichtinstallaties en elektromotoren. De schakelingen in dit boek zijn vaak al decennia bekend, maar hebben aan bruikbaarheid niets ingeboet.
Het is voor de moderne elektrotechnicus goed te weten dat het niet altijd vanzelfsprekend is gebruik te maken van elektronische oplossingen voor het regelen van motoren of het schakelen van licht. Traditionele oplossingen werken ook, zijn efficiƫnt en robuust en hebben niet de kenmerkende nadelen van elektronica zoals mogelijke etherstoring en fysieke kwetsbaarheid. Niettemin zijn voor de volledigheid in dit boek ook enkele veel voorkomende elektronische oplossingen beschreven.
Alle schakelingen zijn geactualiseerd en herzien. Ze voldoen aan de huidige NEN 1010 en aan de NEN-EN-IEC 60204, de norm voor de elektrische uitrusting van machines. Belangrijke normtechnische wijzigingen rond veiligheidsketens zijn in deze druk verwerkt. Nieuw is ook een overzicht van de voorschriften voor veilig werken overeenkomstig NEN 3140.
Uitgever BIM Media
Druk 3
ISBN/EAN 9789012110235
Auteur MAHLER
Vakken Techniek

Anderen bestelden ook: