Logistiek in de zorg + campuz creditcard beheersing van patiënten- en goederenstromen

Prijs: € 46,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Logistiek in de zorg biedt een helder overzicht van de logistiek in en tussen zorginstellingen. Dit boek bevat alle basisingrediënten om het logistieke denken toe te passen op de zorg, of het nu om zi...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Logistiek in de zorg biedt een helder overzicht van de logistiek in en tussen zorginstellingen. Dit boek bevat alle basisingrediënten om het logistieke denken toe te passen op de zorg, of het nu om ziekenhuiszorg, verpleeghuiszorg, of om eerste lijnszorg gaat. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

Logistiek in de zorg bevat een uitleg over de opbouw van het Nederlandse zorgstelsel. Daarnaast behandelt het boek een aantal tools en technieken die je helpen om de logistieke processen in de zorg goed te stroomlijnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan betere service aan patiënten en cliënten en aan lagere kosten en kapitaalgebruik. Zowel patiënten- en cliëntenlogistiek als de goederenlogistiek in de zorg komen in dit boek aan bod.

In het boek krijgt je een helder antwoord op vragen zoals: Hoe voorkom je wachtrijen van patiënten? Wat zijn de logistieke aspecten van de transmurale zorg? Wat zijn de zorglogistieke eigenheden van informatiesystemen? Hoe krijg je vanuit een zorglogistiek oogpunt een verandertraject van de grond?

Het boek wordt ondersteund met een bijbehorende website met daarop o.a.
- Links naar relevante sites
- Belangrijke figuren en tabellen

Logistiek in de zorg is breed inzetbaar. Het is niet alleen een uitstekend studieboek voor hbo- of post-hbo-studenten die een managementstudie of –vervolgopleiding doen, maar zeker ook voor studenten in een zorgopleiding.
Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001769673
Auteur Glockner, Weijers
Vakken zorg en welzijn breed

Anderen bestelden ook: