Logopedie en leerkracht

Prijs: € 42,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Met Logopedie en leerkracht maak je een competente start als beroepsspreker. De methode helpt je bij je eigen spreekvaardigheid, maar ook bij het tijdig signaleren van logopedische problemen bij leerl...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Met Logopedie en leerkracht maak je een competente start als beroepsspreker. De methode helpt je bij je eigen spreekvaardigheid, maar ook bij het tijdig signaleren van logopedische problemen bij leerlingen in de klas. Bij deze uitgave zit de Pabowijzer card met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

Logopedie en leerkracht bestaat uit twee delen. Deel 1, 'De leerkracht spreekt', beschrijft de problemen bij gezond stemgebruik en communicatie van de leerkracht. Deel 2, 'De leerkracht signaleert' gaat over taalontwikkeling, spraak, luistergedrag, stotteren en stemgebruik bij leerlingen. Bij elk thema wordt aandacht besteed aan het voorkómen en het verhelpen van de communicatieve problemen.

De theorie van Logopedie en leerkracht sluit goed aan bij de lespraktijk. De opdrachten zijn zelfstandig uit te voeren, uitdagend van opzet en beroepsecht.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001774387
Auteur Lindenberg, C.F.
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: