Maatschappelijk werk in uitvoering

Prijs: € 42,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Maatschappelijk werk in uitvoering Maatschappelijk werk in uitvoering geeft je een compleet en actueel beeld van het dynamische werkveld van de maatschappelijk werker. Het boek geeft je inzicht in de ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Maatschappelijk werk in uitvoering
Maatschappelijk werk in uitvoering geeft je een compleet en actueel beeld van het dynamische werkveld van de maatschappelijk werker. Het boek geeft je inzicht in de thema's waar je als maatschappelijk werker mee te maken krijgt. De herziene editie houdt je op de hoogte van actuele ontwikkelingen, zoals de veranderende wet- en regelgeving. Op de ondersteunende website www.maatschappelijkwerkinuitvoering.noordhoff.nl vind je weblinks, verwijzingen en extra informatie.
Vraaggestuurd werken, netwerkgericht werken, markt- en managementdenken, individualisering en digitalisering. Het boek legt je duidelijk uit hoe alles in z'n werk gaat! Het boek is geschreven door professionals; zij bereiden je goed voor op de beroepspraktijk. Kort en krachtig, compleet met levendige casussen en heldere voorbeelden. Een onmisbaar standaardwerk voor elke (toekomstige) maatschappelijk werker die stevig in zijn of haar schoenen wil staan.
Ieder hoofdstuk beschrijft een werkveld. Het schetst enerzijds de arbeidsomgeving en anderzijds de hulp- en dienstverlening aan cliƫnten. Hiermee volgt het boek het Beroepsprofiel van de maatschappelijk werker NVMW. Het boek helpt je ook uitstekend bij de voorbereiding op rollenspelen, sollicitatiegesprekken en stages.
Waarom kiezen voor Maatschappelijk werk in uitvoering:
- compleet en actueel beeld van dit dynamische werkveld;
- beroepsprofiel van de maatschappelijk werker als leidraad;
- sterk houvast voor jou tijdens je opleiding en straks in de praktijk!
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001834449
Auteur Groen, M. Jongman, H.
Vakken Mens en maatschappij

Anderen bestelden ook: