Maatwerk mbo ict linux 4

Prijs: € 52,56
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Een competentiegerichte methodeMet de nieuwe methode Maatwerk MBO ICT brengt u de competentiegerichte kwalificatiestructuur in de praktijk. De methode bestaat uit een afgestemd geheel van cd-rom's, bo...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Een competentiegerichte methode
Met de nieuwe methode Maatwerk MBO ICT brengt u de competentiegerichte kwalificatiestructuur in de praktijk. De methode bestaat uit een afgestemd geheel van cd-rom's, boeken, een website en docentenhandleidingen. Voor elk niveau vormt een cd-rom met projecten met cases per kerntaak de basis van de leerstof. De projecten verwijzen naar bronnen: de leerboeken, maar ook zoektermen voor internet, en multi-mediafragmenten.
Praktijkgericht leren in een contextrijke omgeving
In de methode staat het project centraal. Om het project tot een goed einde te brengen moet de student zich kennis en vaardig-heden eigen maken. Binnen elke kerntaak van een kwalificatie zijn er meerdere projecten, oplopend in complexiteit, waarbij net laatste project de competenties van de volledige kerntaak afdekt. Naast de projecten met context biedt de methode ook projecten zonder context, die de docent zelf kan aanvullen met eigen (regionale) context.
Maatwerk MBO ICT
- Studeren vanuit de praktijk
- Contextrijke projecten staan centraal
- Geïntegreerde zelftoets
- Werken in eigen tempo
- Volledige content op cd-rom
- Ondersteund met website
- Docentenhandleidingen
www.maatwerkmboict.nl
Uitgever BIM Media
Druk 1
ISBN/EAN 9789039525487
Auteur VUGT
Vakken Informatiekunde

Anderen bestelden ook: