Management accounting en management control MKB grootbedrijf

Prijs: € 64,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Door de vele positieve reacties van gebruikers van Management Control en Accounting is er voor gekozen de opzet van dit boek te handhaven. Enkele onderwerpen zijn wat aangescherpt, zoals het (theoreti...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Door de vele positieve reacties van gebruikers van Management Control en Accounting is er voor gekozen de opzet van dit boek te handhaven. Enkele onderwerpen zijn wat aangescherpt, zoals het (theoretisch) onderscheid tussen EVA en RI. Verder is meer aandacht besteed aan internationaliseringaspecten bij onderwerpen als de interne verrekenprijs (IVP), return on investment (ROI), residual income (RI) en EVA.

Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

Door de vele positieve reacties van gebruikers van Management Control en Accounting is er voor gekozen de opzet van dit boek te handhaven. Enkele onderwerpen zijn wat aangescherpt, zoals het (theoretisch) onderscheid tussen EVA en RI. Verder is meer aandacht besteed aan internationaliseringaspecten bij onderwerpen als de interne verrekenprijs (IVP), return on investment (ROI), residual income (RI) en EVA. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

In grote lijnen komen weer dezelfde onderwerpen aan de orde zoals de verschillende management controlsystemen en -instrumenten inclusief:
- balanced scorecard
- moderne kosteninformatie
- beslissingscalculaties
- interne verrekenprijzen
- beloningsstructuur
- managementprestaties
- economic value added (EVA)
Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 5
ISBN/EAN 9789001784386
Auteur Bertens
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: