Management en organisatie, theorie en toepassing

Prijs: € 79,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Management & Organisatie, Theorie en toepassing behoort tot de top van de Nederlandse managementliteratuur en wordt door vele opleidingen in het hoger onderwijs voorgeschreven. Het handboek is tevens ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Management & Organisatie, Theorie en toepassing behoort tot de top van de Nederlandse managementliteratuur en wordt door vele opleidingen in het hoger onderwijs voorgeschreven. Het handboek is tevens bijzonder geschikt als naslagwerk voor managers en organisatieadviseurs in hun dagelijkse praktijk.

Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

In het boek komen drie kernproblemen aan de orde: het externe afstemmingsprobleem, het structureringsprobleem en het interne afstemmingsprobleem.

In deze tiende druk hanteren de auteurs hiermee de volgorde van strategie via structuur naar operatie. Deze editie is verder inhoudelijk geactualiseerd en er zijn ‘real life’ casussen toegevoegd.

Management & Organisatie omvat – naast het theorieboek – een werkboek, een caseboek en een uitgebreide website. Het werkboek biedt je een hulpmiddel om de theorie uit het tekstboek te verwerken door middel van samenvattingen, oefenvragen en multiplechoicevragen. Het caseboek biedt een grote verscheidenheid aan - grotendeels nieuwe - praktische cases en overbrugt zo de kloof tussen theorie en praktijk.
Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 10
ISBN/EAN 9789001807887
Auteur Keuning, D.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: