Management: orientatie en inleiding

Prijs: € 31,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Management, oriëntatie en inleiding biedt je een overzicht van de belangrijkste thema's binnen het vakgebied management en organisatie. Waarom kiezen voor Management: oriëntatie en inleiding? - goede ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Management, oriëntatie en inleiding biedt je een overzicht van de belangrijkste thema's binnen het vakgebied management en organisatie.
Waarom kiezen voor Management: oriëntatie en inleiding?
- goede inleiding op het vak Management en Organisatie;
- actuele cases en praktijkvoorbeelden;
- handige ondersteunende website met veel oefenmateriaal.
Management, oriëntatie en inleiding is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs en behandelt onder andere de onderwerpen manager en management, organisatiestructuur, operationeel management, besluitvorming en creativiteit, verdeling van taken en bevoegdheden, motivatie, gedrag en loopbaan, leidinggeven en organisatiecultuur. Ieder hoofdstuk eindigt met een samenvatting en discussievragen.
In deze derde editie verbinden actuele managementcases en voorbeelden uit het bedrijfsleven de theorie met de managementpraktijk. Hierdoor gaat de stof "leven" en kun je je deze makkelijker eigen maken. Management, oriëntatie en inleiding is ook verkrijgbaar als e-book.
Online ondersteuning
Op www.management-orientatie.noordhoff.nl vind je onder andere digitale oefentoetsen met feedback en studieadvies en actuele oefencases en oefenvragen.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 3
ISBN/EAN 9789001861988
Auteur Keuning, D.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: